Centrum Voor Spirituele OntwikkelingPersoonlijkheid Test

Wil jij ook een nog beter inzicht krijgen in jouw persoonlijkheid en hoe jij functioneert binnen jouw mogelijkheden, vul dan de, onderstaande, test in.

In de tabel vind je eigenschappen van mensen: in de stijl van"wat ben ik". Steeds de ene eigenschap versus de andere. Ben je vooral bewust dat het om jezelf gaat en niet om wat anderen of jouw omgeving je "aandoen" of over je zeggen.
Het is goed om voor het invullen van de test eerst even stil te worden (om van jouw hoofd naar jouw hart te gaan) en vervolgens het antwoord te kiezen dat intuïtief bij jou opkomt. Ga het niet beredeneren of er rationeel over nadenken: Vul jouw eerste (intuïtieve) waarde in.
Jij kunt steeds waardes invullen van 2 tot 10. Waarbij 2 staat voor heel weinig en 10 voor heel veel. Wees je bewust dat als jij een 10 invult dat dan jouw hele leven continue, in alle situaties, gevuld wordt door deze eigenschap en dat het daardoor wel heel moeilijk wordt dat de tegengestelde eigenschap ook een 10 zou scoren (maar niets is onmogelijk).

Als jij het formulier invult en aan ons toezendt geven wij jou een analyse van de spanningsvelden binnen jouw persoonlijke keuzes en op basis daarvan een omschrijving van jouw persoonlijkheid.
Gezien de grote hoeveelheden gratis Persoonlijkheidstests die wij wekelijks binnen krijgen, moeten wij helaas constateren dat onze andere dagelijkse werkzaamheden hieronder gaan lijden.
Dus hebben wij besloten om vanaf heden een klein bedrag te gaan rekenen en wel € 5,00. Voor de mensen die serieus op zoek zijn naar oplossingen en verdere groei, zijn wij er van overtuigd, dat dit geen onoverkoombare hindernis zal zijn.
Wij hebben ook een uitgebreidere versie ontwikkeld. Deze omvat ca. 10 A4'tjes. De kosten hiervan zijn €25,00.
Aan het eind van het formulier kun je aangeven welke versie jij wilt. Na het versturen van het formulier krijg je een bevestiging met de betalingsgegevens erbij en een link om jouw aanvraag te bevestigen.
Wij gaan strikt vertrouwelijk met jouw gegevens om. Zij worden nergens anders voor gebruikt dan voor de communicatie met jouw.

LET OP!!:

LET OP!! Indien jij de uitgekozen test niet bevestigd en betaald hebt ontvang jij geen verdere reactie meer van ons!Jouw Tijd..............Jouw Pad................Jouw Keuze........

Jouw Liefde..........Jouw Geluk.............Jouw Genot.........KEUZE MOGELIJKHEDEN

2 4 6 8 10 2 4 6 8 10
optimist pessimist
positief negatief
harmonieus humeurig
vreugdevol verdrietig
emotie (denken) gevoel (hart)
actief passief
dromer realist
egoïstisch altruïstisch
goed kwaad
individueel sociaal
moeten mogen
aanpakken treuzelen
onafhankelijk afhankelijk
introvert extravert
vertrouwend wantrouwend
vrij gebonden
dualistisch eenheid
chaotisch geordend
deelgenoot buitenstaander
diepgaand oppervlakkig
liefdevol haatdragend
bewust onbewust
gever vasthoudend
denker mediterend
intuïtief rationeel
zelfverzekerd onzeker
spiritueel materieel
angstig moedig
dader slachtoffer
macht kracht
positief zelfbeeld negatief zelfbeeld
depressief manisch
succes tegenslag
star flexibel
hoogmoedig nederig
rust woede
ontspannen stress
vrede strijd
gelukkig ongelukkig
2 4 6 8 10 2 4 6 8 10
Ik ben een: Man
Vrouw
Mijn lievelingskleur is:
Jouw voornaam
Jouw achternaam
Jouw e-mail adres
Jouw Geboortedatum
Hoe heb jij deze test gevonden?:
Op Internet
Aanbevolen door anderen
Anders:
Ik wil graag de Persoonlijkheidstest t.w.v. € 5,00 bestellen.

Ik wil graag een uitgebreide Persoonlijkheidstest t.w.v. € 25,00 bestellen.

Wij bieden jou dan een heel diepgaande analyse aan waarin wij dan meerdere aspecten van jouw persoonlijkheid verder aan bod laten komen, met mogelijke oplossingen om er aan te werken en verandering en verbetering te brengen in jouw persoonlijke situatie.
Het is de vraag of het dat jou waard is. Wat heb jij te verliezen?... Of heb jij een gelukkiger leven te winnen !!?? Het is jouw eigen keuze..........Jij Zelf bent de creator van jouw Leven!!!Alles wat jij aangeleerd hebt of wat jou aangeleerd is en wat jou nu niet meer dient .... kan jij veranderen......
Controleer of jij jouw e-mail adres correct hebt ingevuld, anders kunnen wij jou geen resultaten toesturen!!!


Let op: alle velden zijn verplicht!
Web Design
* Online