Centrum Voor Spirituele Ontwikkeling

Nieuwsbrief Liefdeslicht

contact handen
Als je meer informatie wilt neem dan contact met ons op. Klik op de afbeelding.

Advies, Begeleiding en Coaching


Vooraleer wij samen gaan werken aan jouw "ont"-"wikkeling" gaan ik eerst uitgebreid, met jou in gesprek om te bezien wat jouw wensen zijn en op welke manier ik jou daar in kunnen adviseren, begeleiden en coachen.

Dit benader ik vanuit een kwantumvisie. Hierin kij ik naar de mens als holistisch geheel van energieën en materialisaties van die energieën. De mens als eenheid: alle facetten van ons zijn en ons leven staan met elkaar in verbinding en beïnvloeden daarom elkaar.

Ten behoeve van de intake zal ik jou eerst een vragenlijst doen toekomen om een algemeen inzicht te krijgen in jouw huidige levenssituatie, jouw wensen en jouw doel.

Stap voor stap zullen wij vervolgens samen een ontwikkelplan opstellen hoe wij een en ander gaan benaderen en aanpakken. Zo gaan wij samen op weg.

Omdat ik een sterke verbinding naar onze protegees voel is het voor mij vanzelfsprekend dat ik jou tijdens, maar ook indien nodig na het proces, alle zorg en begeleiding geven die jij nodig hebt. Ik wil jou binnen deze nieuwe ontwikkelingen beschermen tegen mogelijke tussentijdse "dips" en jou zo weer op het door jou uitgestippelde pad terugvoeren. Overigens wil dit niet zeggen dat er tijdens de rit niet afgeweken kan worden of dat er geen veranderingen in het ontwikkelplan meer kunnen komen.

Om tot een goed inzicht te komen kan het nodig zijn, vooraf, een aantal testen te doen. Natuurlijk altijd in overleg met jou.

Jouw Tijd..............Jouw Pad................Jouw Keuze........

Jouw Liefde..........Jouw Geluk.............Jouw Genot.........

dualiteit
Yin Yang en de Chakra's.
Yin en Yang zijn volgens de oosterse tradities energieën die elkaars natuurlijke tegen polen zijn: "dualiteit". Als deze in balans worden gebracht (door de cirkel) ontstaat er een drie eenheid die de volmaakte éénheid vertegenwoordigd. Door deze energie te verweven met de Chakra's ontstaat er ook evenwicht in het fysieke en spirituele lichaam: een nieuwe éénheid wordt gecreëerd, het "Al"-"Een" zijn.
labirint
Jouw doel zoekend... Naar jouw hart luisteren om jouw pad te volgen is de sleutel tot geluk.
Web Design
* Online