Centrum Voor Spirituele Ontwikkeling

Nieuwsbrief Liefdeslicht

ontspanning massage
Het heerlijk gevoel dat ontstaat na een ontspannings massage: de in jouw spieren opgehoopte spanning los laten!!!!
Voeding voor de ziel en voor het lichaam
Voeding: Moeder Aarde biedt ons liefdevol al het voedsel dat wij nodig hebben voor een gezond leven.
chinese geneeskunde
Gezondheid: De Chinese energiestromen en de vijf elementen

Therapieën


Ook de Therapieën die wij geven benaderen wij altijd vanuit de kwantumvisie. Hierin kijken wij naar de mens als holistisch geheel van energieën en materialisaties van die energieën. De mens als eenheid: alle facetten van ons zijn en ons leven staan met elkaar in verband en beïnvloeden, daarom elkaar.

Wij kennen dan ook twee soorten therapieën: De eerste richt zich hoofdzakelijk op fysiek niveau. De tweede richt zich vooral op energetisch en zielsniveau.

De therapieën die wij aanbieden gaan altijd in overleg met jou, om te komen tot een beste keuze die bij je aansluit en die dan ook de hoogste kans van slagen heeft: "Het is dan iets dat jezelf heel graag wilt!!!" Dat werkt altijd het beste.
Wij kijken naar de mens als totaal, naar al jouw unieke schoonheid, jouw krachten, maar ook jouw zwaktes. Hierbij kijken we ook naar jouw Chackra energie en waar eventueel ondersteuning nodig is in de vorm van energie overdracht, eenvoudige oefeningen of meditaties.
Veel therapieën hebben een preventieve werking en zijn gericht op de "her" ont - dekking en verhoging van de bestaande energie niveaus: "Alles is al, in jou, aanwezig voor een goed en genotvol leven!!!"
Verder gaan wij er van uit dat iedere vorm van onbalans ontstaat vanuit een onbalans in ons gevoel "Ziel/hart" of ons denken "Hersenen/Ego". Hierdoor kunnen energiestromen "tijdelijk" geblokkeerd raken.
Dit kan zich vervolgens uiten in ziektes, geestelijke dan wel lichamelijke pijn en stress door het onderdrukken van deze gevoelsuitingen.
Door bewustwording op Ziels of op Mentaal niveau kunnen deze blokkades voorkomen dan wel opgeheven worden.
Zo ontstaat er weer éénheid tussen jouw Lichaam en jouw Ziel/Hart. Er ontstaan nieuwe vaardigheden op sociaal gebied, jouw rol in de huidige maatschappij, jouw geloof, etc.
Daardoor ben jij veel meer in staat om jouw leven te creëren zoals jij het wilt!!!

neuraal netwerk

Door bewustwording kun je jouw neuraal netwerk zodanig veranderen dat je deze cirkel van overtuigingen en gedrag, die je overtuigingen bevestigt, doorbreken en een nieuwe aanleggen zodat er nieuwe overtuigingen in de plaats komen en andere belevenissen kunnen ontstaan.
Jouw Tijd..............Jouw Pad................Jouw Keuze........

Jouw Liefde..........Jouw Geluk.............Jouw Genot.........

De chakras Systeem
De energetische toestand van het lichaam bepaalt de toestand van het fysieke lichaam
Shiatsu
Shiatsu, de helende werking van de druk van de vingers of handen
Voetreflexzone Massage
Voetreflexzone massage: De energiemeridianen van het lichaam weer vloeiend laten stromen door drukpunten onder de voeten te masseren
reiki
Reiki energie overdracht
Gaia
Gaia
Web Design
* Online