Centrum Voor Spirituele Ontwikkeling

Nieuwsbrief Liefdeslicht

NIEUW
Chakra' s Geluidmeditaties
Kundalini verlichting
mantras
Mantras, zijn zelf veroorzaakte trillingen die volgens de oude oosterse tradities gebruikt worden om in diepe staat van meditatie te komen.

Geluid Meditaties

Vaak ziet men meditatie als een antwoord op de steeds maar drukker wordende materieel en ego gerichte wereld als een bron van rust en stilte. Men verlaat het gebruikelijke niveau van bewustzijn voor een ruimer, breder en dieper bewustzijn.

In deze stilte en het contact met het hogere kunnen er veranderingen en nieuwe verbindingen ontstaan, die tot nieuwe en hogere inzichten leiden en jouw leven een geheel nieuwe wending kunnen geven naar een meer volmaakt leven.

Geluid is trilling, die direct in je hersenen opgenomen worden en in stemming gebracht met de hersentrilling. Door je op bepaalde geluiden te concentreren, wordt een meditatieve toestand bereikt waardoor jouw gehele energie toestand in overeenstemming komt met jouw hele energetische wezen, Je Zelf.

Wij raden jou ook aan om eerst onze (gratis) Persoonlijkheidstest te doen. Verder kunnen er, in overleg, nog andere testen worden gedaan op basis waarvan wij indien gewenst een Ontwikkelplan, samen met jou, kunnen maken.

Jouw Tijd..............Jouw Pad................Jouw Keuze........

Jouw Liefde..........Jouw Geluk.............Jouw Genot.........

Elke dag een nieuw begin, elke dag een nieuw intentie. Klik op de afbeelding hierboven.
chakra-aura meditatie
Chakras harmoniseren door middel van trillingen van geluid.
muziek en de hersenen
Balans in hersentrillingen brengt balans in chakratrillingen (kleuren)
Web Design
* Online